Ock

Okulumuz Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri üniversite tercihlerinde rehberlik olması ve meslek seçimi konularında yardımcı olabilmek adına Bucak Adliyesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimize Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail SARI Bey hukuk bölümüyle ilgili bilgiler verdi. Aynı zamanda  Bucak Adliyesini gezdirdi. Okul Müdürü Hüseyin KAHRAMAN, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail SARI Bey'e verdiği değerli bilgilerden ve öğrencilerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ock

Yöresel ve coğrafi ürün olan çörek otu ve çörek otu yağı için Türk Patent Ve Marka Kurumu'na patent başvurusu yapıldı. Okulumuz Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, İlçe Tarım Ve Ziraat Odası Başkanlığı ile ortaklaşa çörek otunu ve çörek otu yağını markalaştırarak tescil belgesi almak için patent başvurusu yapıldı. Amaç yöresel bir ürün olan çörek otunu ve yağını markalı ve tescilli bir ürün haline getirmek. Türk Patent Ve Marka Kurumuna yapılan başvuru her iki kuruma da hayırlı olsun. Yapılan başvurunun sonucunda çörek otunun ve yağının patentli bir ürün olarak tescillenmesi için her iki kuruma başarılar diliyoruz.

Ock

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında Psikolog Gonca DALÇIK ve Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Doktor Ayşenur ŞEN öğrencilerimiz ile buluştu.

03.01.2023 Salı günü öğleden sonra saat 15.30'da okulumuz konferans salonunda "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi. Bu kapsamda okulumuz eski mezunlarından olup şu anda Antalya'da psikolog olarak çalışan Gonca DALÇIK ve online olarak katılan Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Doktor Ayşenur ŞEN 10 11 ve 12. sınıf öğrencilerimize seminer verdi kendilerine katılımlarından dolayı ve fikirleriyle öğrencilerimize ufuk oldukları için teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

Ara

Bakanliğimiz tarafindan yürütülen Matematik Seferberliği Projesinin aralik ayi etkinlikleri kapsaminda "Bil Bakalim Kaç?" oyunu tasarlanmış ve öğrencilere oynatılmıştır. Ayrıca  Akil-Zeka oyunlari kısmında da satranç ogrencilerimize oynatılmıştır.

Ara

Öğrencilerimizin başarısı ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nde seminerler hız kesmeden devam ediyor. Eğitimci yazar Sinan İPEK okulumuz ve ilçemiz son sınıf öğrencilerine başarılı bir gelecek için neler yapılmalıdır temalı bir seminer verdi. Kıymetli yazarımıza bu güzel seminer için teşekkür ederiz. Seminere katılımlarından dolayı sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CAMCIOĞLU'na da teşekkür ederiz.

Ara

Bakanlığımız tarafından, Matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin bu dersi küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Matematik Seferberliği çerçevesinde

"Eğitim Seviyelerine Göre Matematik ile İlgili Zeka Oyunları" etkinliklerinden olan "Doğada Matematik" konulu fotoğraf sergisi duzenlenmis ve Kutu oyunlarindan Reversi ile kağıt-kalem oyunlarindan Sudoku ogrencilerimize öğretilmiş, uygulamalar yapılmıştır.

Kas

Bonus Hoca olarak tanınan eğitimci yazar Sayın Süleyman Beledioğlu okulumuzda son sınıf öğrencilerine ve ilçemizde bulunan ortaöğretim son sınıf öğrencilerine motivasyon, sınav başarısı, stresle baş etme yolları, meslek seçimi ve ders çalışma yöntemleri konusunda seminerverdi. Sayın Beledioğlu'na seminerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi'nin geleneksel simit ikramı etkinliği bu yıl İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU ve Şube Müdürü Cemil AKKAYA'nın da katılımıyla gerçekleşti. Öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürümüz, Mehmet CADIL abimiz ve Okul Müdürümüz Hüseyin KAHRAMAN simit ikram etmişlerdir. Ayrıca Mehmet CADIL Bey görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU'na plaka takdim ederek görevinde başarılar dileyerek kendilerini tebrik etmişlerdir.

Kas

Ölümünün 84. Yıl dönümünde Atatürk okulumuzda törenlerle anıldı. Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Havva UYSAL, Zekeriya BAYIR tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programında şiirler okundu, oratoryo gösterimi yapıldı. Atatürk'ün severek oynadığı Atabarı Zeybeği oynandı. Müzik Öğretmeni Pelin ENGİN tarafından hazırlanan koro Atatürk'ün sevdiği parçaları seslendirdi. Aynı zamanda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı etkinlikleri kapsamında ilçe çapında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Burçin UÇAN 1. olmuştur.

Kas

Mehmet Cadıl Anadolu lisesi olarak Okulumuz banisi Mehmet CADIL ı doğum gününde yalnız bırakmadık. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU Okul Müdürü Hüseyin KAHRAMAN Müdür yardımcıları öğretmen ve öğrencilerle birlikte ziyaret ederek hayırlı ve sağlıklı ömürler dileyerek hediyelerimizi takdim ettik.

Kas

Öğrencilerimiz bir zamanlar kendileriyle aynı kaygıları, heyecanları yaşamış, aynı sıralarda oturup aynı okulun havasını solumuş mezunlarımızla bir araya gelerek meslek seçimi, kariyer planlaması hakkında bilgi aldılar. Sorularına bizzat meslek elemanlarından cevap bularak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.  Davetimize icabet eden 2010mezunumuz Emine Sayın Çabat, 2011 mezunumuz Muhsin Çabat ve 2011 mezunumuz Selin Ünal'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını hem okulumuzda hem Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutladık.

Ekm

2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 26 Ekim Çarşamba günü yapılmıştır. Okul Müdürü Hüseyin KAHRAMAN katılımlarından dolayı öğrenci velilerine ve yönetim kuruluna  teşekkür etmiştir.

Ekm

Bucak ilçe müftülüğü Vaizesi Kadriye ALTINKAYNAK tarafından okulumuz öğrencilerine Mevlidi Nebi programı kapsamında peygamber efendimizin hayatı ve örnekliği konulu konferans düzenlendi.