Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde görev alan ve görevi layıkıyla yerine getiren Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi öğrencilerine göstermiş oldukları gayret ve başarıdan dolayı Okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl tarafından yemek programı organize edildi. Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Mehmet Cadıl da öğrencilerle yemekte bir araya gelerek onları başarılarından dolayı tebrik etti.  Program hakkında konuşma yapan Okul Müdürü Yakup Çoban, törende görev alan okul öğrencilerini ödüllendirmek amacıyla böyle bir etkinlik organize edildiğini ifade ederek Okulun Banisi Mehmet Cadıl'a etkinlik için teşekkür etti. Öğrencilerinin başarılarını ve gayretlerini ödüllendirmek için elinden geleni yaptığını belirten Okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl, okulda hizmetliden aşçıya, öğrenciden öğretmene idareciye kadar hep dayanışma ve birlik içinde olduklarını ifade etti. Okul öğrencilerinden Gaye Çelik ve Melike Nur Ataseven de okulun, okulun "Cadıl'lı Olmak Ayrıcalıktır" sloganını her an hissettiklerini, bunun yanında bu tür etkinliklerin birlik beraberliği arttırıcı motivasyon sağlayıcı etkinlikler olduğunu belirterek yemek organizasyonu için Okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl'a teşekkür etti.