Ock

BESTE Projesi akademik faaliyetler kapsamında okulumuzda 9,10 ve 11. sınıflarımıza izleme ve değerlendirme sınavı yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı için ilçemizde bulunan ortaokullardan okulumuza yapılan lise tanıtım ziyaretlerinden kareler.

MEHMET CADIL ANADOLU LİSESİNDEN  BİR PROJE DAHA

Okulumuz öğretmenlerinden Atike AKGÜL ve öğrencileri tarafından geliştirilen CODİNG MATH GAMES isimli Etwinning projesini gerçekleştirdik. Proje ile matematik öğrenmek hem daha kolay hem de daha keyifli hale geldi.Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

MEHMET CADIL ABİMİZDEN ÖĞRENCİLERİMİZE SİMİT İKRAMI

Okulumuzun banisi sevgili büyüğümüz Mehmet CADIL abimizin artık geleneksel hale gelen ögrencilerimize simit ikramı bugün ilk teneffüste gerçekleşti. Mehmet CADIL beyin özel olarak yaptırdığı simitleri afiyetle yiyen öğrencilerimiz adına Mehmet abimize teşekkür ediyoruz . İyi ki varsın Mehmet CADIL .

Ara

Okulumuz Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi 9A-9B-9C sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle 11 Kasım Cumartesi günü Sazak yolunda Onaç Barajı girişinde Orman İşletme Müdürlüğü’nün organize ettiği fidan dikme etkinliğine katılmıştır.

Ara

Ulu Önderimiz Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz .

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü vesilesiyle okulumuz konferans salonunda bir anma töreni düzenledik .

Törende Mustafa Kemal Atatürk' ü anlatan şiirler okundu,slayt ve videolarla Ulu Önderimiz anıldı .

Müzik Öğretmeni Pelin Engin idaresinde koronun seslendirdiği ağıt ve türkü ile anma programımız sona erdi .

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Kas

Okulumuz Burdur Genç Erkekler Voleybol yarışmasında il 3. sü olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni Rahime Gonca Süngü ile Matematik Öğretmeni Atike Akgül rehberliğinde 9. sınıf öğrencileri tarafından bayrak sergisi hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Gün boyu çeşitli misafirler tarafından gezilen sergimizi okulumuz banisi Mehmet Cadıl bey de ziyarette bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 100.yılı anısına düzenlenen fener alayı yürüyüşüne katıldı.

Ekm

2023 -2024 Eğitim ve Öğretim yılı Okul Aile Birliği toplantımızı büyük bir katılım ile gerçekleştirdik .Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz

Ekm

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutladık.

Ekm

12.sınıf öğrencilerimiz ile Cumhuriyet'imizin 100. Yılı anısına Anıtkabir ve Meclis gezimizi yaptık.

Ekm

9/B Sınıfı Bucak Kent Müzesi'ne ziyarette bulundu.

Ekm

Bucak Ertuğrul Gazi Ortaokulu okulumuza lise tanıtımı için ziyarette bulundu.

Ekm

Kuşbaba Ortaokulu'na kardeş okul projesi için kardeş okul sözleşmesi hakkında görüşmek ve düzenlenecek etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulunmak için projeden sorumlu öğretmenlerimiz ile ziyarette bulunduk.