Mrt

Ortaöğretim Genel Müdürü Sayın Halil İbrahim Topçu ve beraberindeki İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Çiftçi, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu , İlçe Millî Eğitim Şube Müdürlerimiz Mustafa Erdoğan ile Perihan Koçaş okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi. Teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mehmet CADIL Anadolu Lisesi Ailesi Olarak İftar Yemeğinde Buluştuk

Mehmet CADIL Anadolu Lisesi öğretmenleri ve idarecileri olarak rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizin simgesi Geleneksel İftar Yemeği’nde bir aradaydık . Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle.

Mrt

Bu cennet vatanı bizlere canlarını feda ederek armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıldönümünde İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Onlar hayatımızın en özel varlıkları...

Kimi annemiz, kimi hayat arkadaşımız, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız...

Bugün onların günü, bugün Dünya Kadınlar Günü.

Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi olarak okulumuzda görev yapan bayan öğretmenlerimiz ve personelimize çiçek takdim edilerek

kahve ikramında bulunuldu.

Okul müdürü Hüseyin Kahraman tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar Günü’nü kutlayarak

fedakârca çalışmalarından dolayı bayan Öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür etti.

Mrt

Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından yürütülen GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında okulumuz öğrencileri yarı finale çıkmıştır. Öğrencilerimiz tarafından Sabeza isimli bir girişimcilik şirketi kurulmuş ve çalışmalara başlanmıştır.

Mrt

Oryantiringde marka değeri olan okulumuz  Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinden 3 Burdur Şampiyonluğu.

Genç Erkekler A Burdur il 1.liği

Genç Kızlar A Burdur il 1.liği.

Genç erkekler B Burdur il 1.liği.

Genç kızlar B Burdur il 2. liği.

Karaman ilinde düzenlenecek olan bölge yarışmalarında daha güzel başarılar elde etmek dileğiyle.

AYŞE HOCAMIZA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ayşe Arslan Demirtaş’ ın il içi tayini vesilesiyle kendisine bir veda yemeği düzenleyerek Okul Müdürümüz Hüseyin Kahraman tarafından hediye takdimi yapıldı . Çalışmalarından ve okulumuza hizmetlerinden dolayı bizler de öğretmenimize teşekkür ediyoruz .

BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZDEN ÖDÜLÜNÜ ALDI

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Afiş Yarışması’nda İL BİRİNCİSİ olan ,okulumuz Mehmet CADIL Anadolu Lisesi öğrencisi Bayram Barış Özdamar ödülünü İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan Camcıoğlu’ dan aldı . Ödül töreni sonrasında Okul Müdürümüz Hüseyin Kahraman öğrencimize birlikte velisini ziyaret ederek elde edilen birincilik vesilesiyle kendilerini tebrik etti . Biz de başarısından dolayı öğrencimizi kutluyoruz.

ALTI ŞUBAT DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİ ANIYORUZ

Mehmet CADIL Anadolu Lisesi olarak geçtiğimiz yıl yaşanan, asrın  felaketi altı Şubat depreminin yıldönümünde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak ardından tüm vatandaşlarımızın ruhlarına dualar okuduk . Ayrıca siren sesiyle birlikte tüm sınıflarımızda çök,kapan,tutun deprem tatbikatı yapıldı . Depremin yıldönümünde tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz . Mekanları cennet olsun inşallah.

Mrt

Burdur Millî Eğitim Müdürlüğü BESTE Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleriyle birlikte sabah kahvaltısı ve salep ikramı etkinlikleri yaptık .

Öğretmenlerimiz bu etkinliklerde hem dönemin yorgunluğunu attı hem de keyifli bir vakit geçirdi. Öğretmenlerimize bir dönem boyunca yaptıkları çalışma ve öğrencilerimize verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz. İkramları için de emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

BİRİNCİ DÖNEMİ TAMAMLADIK

Mehmet CADIL Anadolu Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının birinci dönemini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz . Okul Müdürümüz Hüseyin Kahraman kapanış töreninde bir konuşma yaparak öğrencilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür etti . Ayrıca törende, hiç devamsızlık yapmayan öğrencilerimize onur belgesi takdim edildi . Bizler de tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Mrt

BESTE Projesi kapsamında gerçekleştirilen Kariyer Günlerimiz Devam Ediyor.

Mehmet CADIL Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin kariyer planlamalarını daha doğru yapabilmeleri adına “Kariyer Günleri” etkinliğimiz yeni isimlerle devam ediyor . Okulumuzdan mezun olmuş Diyetisyen Betül GÖKÇE KARAKOYUN ile yine okulumuzdan olmuş Fizyoterapist Raziye DEMİR ACAR ile güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.Katılımlarından dolayı her iki arkadaşımıza da teşekkür ediyor , mesleklerinde başarılar diliyoruz.

Aziz Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz

Okulumuz Mehmet CADIL Anadolu Lisesi olarak geçtiğimiz günlerde şehit olan vatan evlatlarımız için İstiklâl Marşı töreninden önce Okul Müdürümüz Hüseyin Kahraman konuşmasını yaparak saygı duruşuna geçildi. SonrasındanAhmet Alagöz Öğretmenimiz tarafından dualarla şehitlerimizi andık.Şehitlerimizin kabri nur, makamları cennet olsun inşallah.

Mrt

Okulumuz Mehmet CADIL Anadolu Lisesi, BESTE Projesi kapsamında Aydın’daki  Tales Matematik Müzesine ziyaret gerçekleştirdi . Eğlenceli bir gün yaşayan öğrencilerimizin matematik dersine bakışlarında harika değişimler oldu . Geziye katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.