2023-2024 PARASIZ-PARALI YATILILIK BAŞVURU EVRAKLARI HAKKINDA

2023-2024 eğitim öğretim yılında YATILI kalmak isteyen öğrencilerimiz parasız ve ya paralı yatılı olarak başvuru yapabilirler. PARASIZ YATILILIK hakkından yararlanabilmeniz için ailenin 2022 yıllık toplam gelirinin ailedeki fert sayısına bölümü sonucunda 46.000,00 TL.'yi geçmemesi gerekiyor. Eğer geçiyor ise PARALI YATILILIK olarak başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bursunuz var ve burs hakkından vazgeçip PARASIZ YATILIKTAN yararlanmak istiyor iseniz, size Burs hakkınızdan vaz geçmeden PARALI YATILILIK başvuru yapmanızı tavsiye ederiz. Çünkü burstan vaz geçip PARASIZ YATILILIĞA geçerseniz geri dönüşü yoktur. Aşağıda belirtilen taksitlerle kaldığınız günlerin ücretini ödeyerek PARALI YATILILIKTAN yararlanıp burs hakkınızı da devam ettirmiş olursunuz.

Başvuru için gerekli belgeleri 25 Ağustos 2023 Tarihinde saat 16:00'a kadar okul idaresine teslim etmeniz gerekiyor.

PARASIZ YATILILIK BAŞVURU EVRAKLARI

1- Başvuru Dilekçesi (okuldan alınacak)

2- İkametgâh (e-devletten alınacak)

3- Vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-devletten alınacak)

4- Ek 1 Belgesi (onaylı) (okuldan alınacak)

5- Sağlık Ocağından pansiyonda kalmasını engelleyecek hastalığı bulunmadığına dair Sağlık Raporu (Sağlık Ocağından alınacak)

6- Anne, baba çalışıyor ise her birinin 2022 yılı toplam maaş bordrosu. (Çalıştığı Kurumdan alınacak)

7-Anne veya baba 2022 yılında Çalışmıyorlar ise çalışmadıklarını belgelendirmek için SGK Dökümü (e-devletten alınacak)

8- Emekli ise 2022 yılı maaş dökümü. (Maaş alınan bankadan alınacak)

9-  Hem Anne hem babanın ilçe tarımdan 2022 yılına ait onaylı gelir beyanı (ilçe Tarım' dan alınacak)

10-  Esnafsa 2022 yılına ait vergi levhası onaylı sureti ya da vergi dairesinden alınmış belge

11-  18 yaşından büyük erkek çocuklar için hesaplamada kullanılması için öğrenci belgesi

12-  Mezun olunan okuldan disiplin cezası almadığına ilişkin belge.(9.Sınıfta ise bu belgeyi mezun olduğu ortaokuldan alınacak.)

Not : 2022 yılı kişi başına yıllık gelir 46.000,00 TL.dir.

PARALI YATILILIK BAŞVURU EVRAKLARI

1- Başvuru Dilekçesi (okuldan alınacak)

2- İkametgah (e-devletten alınacak)

3- Vukuatlı nüfus kayıt örneği (e-devletten alınacak)

4- Sağlık Ocağından pansiyonda kalmasını engelleyecek hastalığı bulunmadığına dair Sağlık Raporu (Sağlık Ocağından alınacak)

5-     Mezun olunan okuldan disiplin cezası almadığına ilişkin belge(Halen Anadolu Lisesi Öğrencisi ise belgeyi okul idaresinden alınacak.)

Pansiyon 1.taksiti=Kesin Kayıtta    = 2.875 TL

Pansiyon 2 .taksiti=KASIM ayında = 2.875 TL